Doa Anak Soleh

"Ya Allah Ampunkan lah dosa kami dan dosa kedua ibubapa kami dan kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihani kami sewaktu kami masih kecil.. Amiinn ya Allah..."

09 June 2014

Pencarian 50 Bloglist Coffeelover

Assalamualaikum...

Bissmillahirrahmaanirrahiim....

Wooww! Saya baru je buat entri berita baik buat penggemar kopi.. Alih-alih ade segmen best dari Coffeelover ni.. Memang kena sangat la :) Excited lagi!

Klik banner untuk turut serta!
Jadi tanpa fikir panjang terus lah saya join.. Best kalau dapat masuk bloglist blog beliau ni. Ari tu jadi penyeri blog Mia Liana. :)

Follower ke-142

Coffeelover dalam Bloglist blog saya :)


Sekian..

2 comments :

  1. kite datang singgah..
    dah follow sini jugak :D

    goodluck ^^

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/06/pencarian-50-bloglist-coffeelover.html

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih sudi join segmen Bloglist Coffeelover
    CL singgah untuk review yer :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget