Doa Anak Soleh

"Ya Allah Ampunkan lah dosa kami dan dosa kedua ibubapa kami dan kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihani kami sewaktu kami masih kecil.. Amiinn ya Allah..."

15 December 2014

Pengumuman: Tiga Pemenang GA Zalora Voucher RM150

Assalamualaikum..

Bismillahirrahmaanirrahim...
Berikut diumumkan senarai pemenang Giveaway Zalora Voucher RM150.
Pemenang utama yang akan menerima Online Voucher Zalora RM150 ialah:



Dua pemenang saguhati pula ialah:


Pemenang-pemenang hendaklah PM sy di Facebook detail di bawah:
Nama:
Blog:
Emel:
Alamat:
No Telefon:

Sebelum 10 a.m. 16 Disember 2014. Jika gagal, hmmm jangan lah gagal, nak bagi hadiah ni..

20 comments :

  1. tahniah buat pemenang, bestnyer ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua pemenang.. tiada rezeki saya di sini..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillahhh...rezeki baby....hehe dah masukkan dlm bloglist Anggun~
    Saya baru balik bercuti...mujur sempat lagi ni nak amik hadiah heheh~
    Alhamdulillah...

    Tahniah juga kepada yg dpt saguhati :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada pemenang... salam kenal dan salam singgah

    ReplyDelete
  6. tahniah :) rugi nya tak join

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget