Doa Anak Soleh

"Ya Allah Ampunkan lah dosa kami dan dosa kedua ibubapa kami dan kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihani kami sewaktu kami masih kecil.. Amiinn ya Allah..."

25 January 2015

Nak beli tak corelle ® livingware winter frost white 76 pc dinnerware set ni?

Assalamualaikum..

Semalam ari kamis ari tu tgk Facebook seriputrashoppe ni. Pastu memang amat tertarik dengan tawaran dan promosi hebat yang diiklankan. Jadi tgh berfikir-fikir utk proceed order Corelle ® Living Ware Winter Frost White 76-pieces Dinnerware set yang sememangnya sangat murah ni.

Dah contact penjualnya, Puan Kathy.


Kat atas ialah Whats-app conversation untuk order.
So gambar produk spt kt bawah:


Jadi sebelum buat payment, survey harga plak dkt amazon, walmart, worldkitechen, alibaba n semua online shop yg available.
Hasil survey memang Seriputrashopped orfer termuarah so far. Dan memang tgh plan nk beli mende ni pun. Jadi boleh proceed byr la by 26 January 2015 esok:)

Ok, sapa nak order jugak, bole contact Puan Kathy, 0173403739.  

12 comments :

  1. Kalau dah ada rumah sendri memg best sguh mengumpul bnda2 mcm ni kan... tak sabarnya nak ada rumah sendiri =)

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  2. Wah cantik laa yg ni Sue ..murah dah tu mmg boleh beli laa klau harga cantik gni..

    ReplyDelete
  3. Kalau dah berkenan tu beli je.
    Takut terlepas peluang murah nanti putih mata :)

    ReplyDelete
  4. bila berkenan beli ja bila dah dapat harga terbaik.. bila terlepas offer nih, takut termimpi2 plak nanti..

    ReplyDelete
  5. Memang cantik. Teringin jugak nak beli tapi difikirkan nak kena pindah, malas nak beli lagi.

    ReplyDelete
  6. Sis..dah dapat ke corelle nieh?? Pls update.. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum.. macam nak mntk refund je.. sayang nye.. x dpt..

      Delete
  7. A'ah sis.. Dh dpt ke? Saye bayar bulan jan 2015.. Xdpt2 lg until now

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la.. masih menunggu.. husband suh mntk refund...

      Delete
  8. Salam Sue, apa cerita kes 76 dinnerware u? Dapat refund? Akak n ramai lagi yang membeli dari Kathy, dari tahun 2014, sampai 2016 ni, barang x sampai, refund pun x dapat

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget