Doa Anak Soleh

"Ya Allah Ampunkan lah dosa kami dan dosa kedua ibubapa kami dan kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihani kami sewaktu kami masih kecil.. Amiinn ya Allah..."

03 November 2014

Review Gold Coast Morib dan Restoran Juvita

Assalamualaikum...

Semalam baru balik dari Morib.. Kitorang pegi sabtu pagi bertolak dlm kul 10 cm tu... Kawan husband suggested lalu ikut Dengkil.. so kitorang ikut le...Abang Ziqri paling excited nak g mandi kolam katenye..so x nk tdo langsung tunggu sehingga sampai ke destinasi..Lunch kitorang tapau je dekat Gerai UNITEN tu.. makan kat tepi PICC huhu... tepi ok bukan kt dlm.. lwak betul.. then sambung perjalanan..
Pukul 12.30 lebih cm tu sampaila kt gold coast ni ha.. akhirnya.. da la sign board ckt.. Abang Ziqri dah tye soklan sama 20 kali lebih rasanye.. "da sampai dah morib?" .....
huhu duk imagine building tinggi ala2 sunway resort tu..tp x tgi mana pun.. huhu.. 
kua je dr kete terus ke toilet sbb nk tkr swimming suite. bilik x leh check in lg.. boleh check in pukul 3 pm.. jadi mandi anak2 kat kolam dia sampai bilik ready for check in..

Mandi sepuas hati..
Kul 3 pujuk naik, nk masuk bilik.. lps masuk bilik mandi kt jakuzi plak.. adik anas mcm biasa nak tidur.. so ummi tidurkn adik, Abg Ziq, Kakak Hana n ayah turun kolam balik dan mandi-mandi lg.. kolam dia best jgk.. sbb besar.. mcm bese ada utk kids n adults.. dah penat mandi n main2 dorang naik mandi jakuzi lg.. then pengsan seme...

Kesan burn blkang kkk hana :)
Dan part plg best utk ummi belah malam nye.. sbb kolam dah tutup. dan kitorang g cari dinner.. cari jgk Restoran Juvita sbb majority review best2 belaka.. mkanan kt sini sedap n murah.. kmi order ketam masak merah, butter prawn, ikan pari bakar, sotong celup tepung dan kailan ikan masin.. nasi putih 3.. SEDAP semuanya.. licinnnn...mmg highly recommended lah.. blk -> kenyang -> penat -> tidur.

Pagi esok breakfast... ok menunye bubur nasi, nasi lemak, mihun goreng, roti, kuih muih, scramble egg, lempeng, n ade lg yg x amik - buah tembikai.. so keseleruhan BOLEH LAA.. bese-bese je rasanya...

Lepas makan mandi puas-puas lg.. Dan penutup nya mandi jakuzi lagi..

:|
Kul 12 checkout balik ke rumah, tp singgah kenduri kawan husband kat Ampang Indah..
Best!

6 comments :

  1. bestnya dapat main air
    lagi seronok dapat berkumpul ramai-ramai gini

    ReplyDelete
  2. Gambar paling last patut kena censored.
    Haha..

    ReplyDelete
  3. Bestnya tang makanan yang macam-macam tu.
    Tak kesampaian lagi nak pi Morib ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole pegi tu dr.. sbb anak2 mst suka mandi sampai kecut :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget