Doa Anak Soleh

"Ya Allah Ampunkan lah dosa kami dan dosa kedua ibubapa kami dan kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihani kami sewaktu kami masih kecil.. Amiinn ya Allah..."

03 November 2014

Birthday Giveaway by Little-Smaller

Assalamualaikum...
Bismillah..
Nak join GA keempat untuk hari ni :) Excited plak tetiba. GA ni dari blogger Little-smaller.
GA ni unik sket sbb x de banner.. kita letak gambar birthday celebration sendiri yg unik dekat entry penyertaan ni.. Jadi sy nk letak gambar Adik Anas potong kek besday dia ari tu.. huhu dan throwback jgk Abang Ziqri pye..

Kakak Hana dan Abang Ziqri tgh tunggu penuh sabar :)

Mana birthday boy ni??

Tarrraa!! Babak nyanyi2 dan kek dipotong amik video jek.. Lupe nk snap satu...

Kakak hana duk kutip m&ms tu je.. kek x nk pun, huhu

Jom join GA best ni...:)

8 comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget