Doa Anak Soleh

"Ya Allah Ampunkan lah dosa kami dan dosa kedua ibubapa kami dan kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihani kami sewaktu kami masih kecil.. Amiinn ya Allah..."

10 December 2014

[Giveaway] Hello from Canada

Assalamualaikum..
Bismillah.. GA ni unik dan mudah untuk saya join dan hadiah pun best tau :)

Klik banner bawah untuk join ok!


Soalan yang perlu dijawab; Apakah URL blog Doodles of Life?
Jawapan: http://herlifemanual007.blogspot.com/

Nak fridge magnet tuu!!

12 comments :

  1. Terima kasih ya sebab joined, kak. Good luck ^_^

    ReplyDelete
  2. singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  3. FM Canada tu cantik..
    Kalaulah menang memang best.

    ReplyDelete
  4. singgah dari GA sama..! goodluck ya..! :D

    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget