Doa Anak Soleh

"Ya Allah Ampunkan lah dosa kami dan dosa kedua ibubapa kami dan kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihani kami sewaktu kami masih kecil.. Amiinn ya Allah..."

09 December 2014

Hadiah dari kakak, untuk kakak.

Assalamualaikum..

Minggu lepas kakak saya no 5 Kok, dapat hadiah dari kakak saya no 6 Kok Ja. Hadiah ikhlas dari hati dan sentuhan tangan sendiri hahaha.. maknenye pasang sendiri..
Ape hadiah tu?
Tarrraaaa!


Wall Paper :)

Our models :)
Wall paper ni pasang dekat dining hall.. so ade feel nk mkn ckt.. hahaha tipu lah.. x de wall paper pun perut kenyang aje..

Comey dok? lawo dok? huhu 
Kalau sape2 berminat boleh la cuba contact Kok Ja saya (Liza 019 9881260) area kuantan kemaman dan kwsn sekitar...

10 comments :

  1. nampak macam batu betul...:))

    ReplyDelete
  2. Cantik.. trend wall paper sekarang..

    ReplyDelete
  3. cantik. saya pun berkenan sangat dengan design dinding camni. ^^

    ReplyDelete
  4. Cantik.. Nampak real. Kalau rumah besar sesuai la pakai wall paper mcm ni

    ReplyDelete
  5. Papaglamz blogwalking di sini.
    Jom terjah Papaglamz.

    http://www.papaglamz.com/2014/12/7-punca-jerawat.html?m=1

    ReplyDelete
  6. Kok Ja ada syarikat wall paper ke?
    Memang cantik..I like..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget