Doa Anak Soleh

"Ya Allah Ampunkan lah dosa kami dan dosa kedua ibubapa kami dan kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihani kami sewaktu kami masih kecil.. Amiinn ya Allah..."

01 December 2014

Terima Kasih sahabat!

Assalamuakaikum..
Baru berkesempatan buat Top Commentators Widget kat blog saya :)

Dan ini lah hasilnya:

Saya amat berterima kasih kepada sahabat2 maya yang sentiasa BW di blog saya dan meninggalkan kata-kata berharga. Sayang kamu semua :)
Jom terjah blog mereka:

  1. Dr. Shikin
  2. Mama Farhanah
  3. Anum
  4. Anizz
  5. Wana
  6. Cik Mimie
  7. Muhammad Khairuddin Lim
  8. Cik Balqis
  9. Kak Hani

12 comments :

  1. Dr. Shikin dan Mama Farhanah memang kerap meninggalkan komen setiap entry kita.. tahniah untuk mereka semua yang berjaya berada dalam carta.. bulan nih Eyda akan cuba memasuki carta Top Commentators..

    ReplyDelete
    Replies
    1. All the best, K.Izzeyda.
      Saya ni bergantung kelapangan je.
      Internet selalunya alhamdulillah ok.

      Delete
    2. Akak ada juga masa lapang, tapi internet plak slow.. time internet laju, akak plak busy.. macam tu laa selalu.. huhuhu.. ada juga masa internet ok, masa pun ok.. yang tuh memang banyak laa entry baru dan banyak blogwalking sini sana..

      Delete
  2. Nak jengah mereka kejap lagi. Mood bw tengah ada ni :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pengomen...Acik tak sempat nak BW sepanjang masa..banyak kerja perlu di selesaikan...Semoga terus sucsess

    ReplyDelete
  4. Tahniah! kepada pengomen2 tegar.

    ReplyDelete
  5. Xsgke msuk dlm list. Lme x bw sini. Bz ckit..hehe. hepi december :)
    Jom join Segmen Zaman Persekolahan

    ReplyDelete
  6. ehh ade anis rupenye.. thanx kak sue.. teruskan blogging :)

    ReplyDelete
  7. Eehhh ada kite ... Hehehe, Corot pun Corot lah ...

    ReplyDelete
  8. wahh tahniah buat mereka yang tersenarai :) terbaik!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget