Doa Anak Soleh

"Ya Allah Ampunkan lah dosa kami dan dosa kedua ibubapa kami dan kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihani kami sewaktu kami masih kecil.. Amiinn ya Allah..."

19 August 2014

Pengalaman pertama guna Nile.com.my

Assalamualaikum...

Saya rasa teruja dengan perkhidmatan Nile.com.my ni.. Sebab dia punya service efisien sangat sangat

Saya confirmed order pukul 11.26 a.m.
Saya bayar pukul 11.39 a.m.
Nile pos guna GDex pukul 1.47 p.m.
Bermaksud mereka hanya ambil masa cuma lebih kurang 2 jam untuk pos barang kepada customer. Cepat kan?
 X sabar nak tengok 'barang' yang saya beli...


3 comments :

  1. Wah pantas betul service Nile.
    Order barang apa tu?
    :)

    ReplyDelete
  2. Klau service mantop mcm ni nk try jgklah :-)

    ReplyDelete
  3. xpernah gune lg khidmat nile nih..tp rmi bg feedback yg bgs

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget