Doa Anak Soleh

"Ya Allah Ampunkan lah dosa kami dan dosa kedua ibubapa kami dan kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihani kami sewaktu kami masih kecil.. Amiinn ya Allah..."

20 August 2014

9 Awesome Blogs of the Month

Assalamualaikum..

Dah lama dah nak buat.. Asyik x berkesempatan je.. (Alasan kan.. semua orang ada 24 jam sehari :))

Ok.. Dengan lafaz bismillah saya ingin merasmikan segmen bloglist saya yang pertama iaitu "9 Awesome Blogs Of The Month".

Banner untuk segmen ini

Sahabat-sahabat sekalian, marilah join dan meriahkan segmen ini ye..
Langkah-langkah adalah seperti berikut:

  1. Follow blog saya
  2. Follow Google+ saya
  3. Add blog saya dalam bloglist anda
  4. Buat new post bertajuk "9 Awesome Blogs Of The Month"
  5. Save banner di atas dan masukkan dalam post tersebut
  6. Backlink banner tersebut ke entry ini
  7. Publishkan post anda dan tinggalkan link post dalam ruangan comment di bawah.
Segmen ini akan berlangsung selama 9 hari bermula hari ini Rabu 20/08/2014 sehingga Khamis ini 28/08/2014 jam 12.00 malam.

9 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 29/08/2014.

Jom support blog saya ye...

Sekian.. Wassalam..

35 comments :

  1. wah... awak minat nombor 9 ker? banyak benor nombor 9 tu... :D

    ReplyDelete
  2. wah menarik ni. boleh join nnti

    ReplyDelete
  3. saya datang semula .. join segmen
    http://yangbaik.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  4. Salam Sue ..Lya Join Ya ..Support Sue ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal sue..

    mama kaori join yer..

    http://ka0rist0ry.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  6. orait dah buat..

    http://ndferuz.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan:) sya join^^

    http://misshygiggles.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  8. hai saya join...

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  9. wah. bestnyaa.. nt sy join ye :)

    ReplyDelete
  10. join.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  11. saya join,
    http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  12. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  13. saya join..
    http://eirna-nurasikin.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blog-of-month.html

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum.. saya join.. thanks sudi jemput..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum, wawa join ye :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  16. Salam sue, selamat bersegmen ye. Tima kasih singgah d blog akak :-)

    ReplyDelete
  17. saya join :)

    http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  18. Join ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  19. try to be awesome

    http://mimbarkata.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  20. saya join

    http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  21. ana join... http://jantungk.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  22. saya join...
    http://sna-aai.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  23. http://umikasum.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  24. http://loveneddy.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  25. http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  26. http://kataubaid.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ubai join ^^

    ReplyDelete
  27. Salam, Kiera join :)
    http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    #Minat no 9 ke?? Kiera pon minat juga sebab kiera lahir 9hb :P

    ReplyDelete
  28. Salam. Dah join... :)

    http://olahbersama.blogspot.com/2014/08/chapter-94-9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  29. dh join
    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html?m=1

    ReplyDelete
  30. http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  31. dah bookmark tapi takdan nak join nampaknya.. hari ni baru ada masa nak join segmen secara berjemaah :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget