Doa Anak Soleh

"Ya Allah Ampunkan lah dosa kami dan dosa kedua ibubapa kami dan kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihani kami sewaktu kami masih kecil.. Amiinn ya Allah..."

10 September 2014

Kerja Extra untuk 11 september

Assalamualaikum...

11 september 2014, genaplah usia anak bujang ummi 4 tahun jagung. Request die ialah:

  1. Nak kek bola (MU)
  2. Nak goodies utk college BBIM BTHO
  3. Nak ummi ada masa birthday party kat skool
  4. Nak ayah ada masa birthday party kat skool
  5. Adik Anas dan Kakak Hana stay dekat baby sitter(Mama's house)
Huhu jadi ummi dan ayah kene lah buat kerja-kerja extra ni untuk anakanda tercinta..

Design yang dibuat dengan masa 1 jam :)

  1. Design, print dan gunting sticker (nak gam je dekat paper bag) - half done, tinggal nak gam malam ni
  2. Beli goodies (dekat chow kit dpt harga borong) - coloring book, stationery set, kellog's corn flakes dan paper bags - done
  3. Kek bola MU - dah tempah dan dah amik (malam tadi amik dekat rumah Kak Sha dekat taman tenaga, puchong, siap gaduh ngan husband sebab SESAT satu jam setengah... uwaaaaa.... )
  4. Cuti - ummi dan ayah siap amik cuti untuk esok, kene pegi skool dia celebrate with his colleagues)
Sayang anak ummi...

7 comments :

  1. Selamat hari jadi Muhammad Ahnaf Ziqri :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday..ikutkan aje apa yang dia request

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Saya tag awak:)
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/09/liebster-award-6-tagged-by-amy-j.html

    ReplyDelete
  4. Anda ditag! ^^

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/09/7-things-about-wani-versatile-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Salam dear. Your son is in BBIM BTHO? I am planning to send my son to bbim but after reading too many negative comments about bbim rasa takut pulak.. Can u please share your honest experience. It will be very helpful for me. My email is linny_mk@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget