Doa Anak Soleh

"Ya Allah Ampunkan lah dosa kami dan dosa kedua ibubapa kami dan kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihani kami sewaktu kami masih kecil.. Amiinn ya Allah..."

02 October 2014

Review: Coway Water Purifier Petit CHP-06D

Assalamualaikum...

Nak review tentang installment purchase secara rental selama lima tahun untuk Coway Water Purifier Model Petit ni.. nama x sesedap fungsinya.. 

Setakat ni dah hampir tiga tahun install mende ni kat rumah.. dan... saya bagi 5 bintang.. wow pemurahnya saya... muahaha.. tapi.. sememangnya servis dan fungsinya amat membantu meneyenangkan kehidupan saya sekeluarga di rumah...

Antara kelebihan Coway Petit ni ialah:
  1. Ada sijil Halal Jakim
  2. Kecil dan jimat ruang untuk dapur yang sempit
  3. Design smart beautiful dan intelligent (power saving night mode)
  4. Lebih selamat dari cerek letrik (tangki air panas berada di dalam, x dpt rasa dr luar) 
  5. Lebih convenience dari electric water boiler and warmer (x perlu refill air secara manual)
  6. Lebih pilihan untuk jenis air (Cold, Hot and Room)
  7. Servis memang terbaik sebab akak Cody dia akan dtg ontime dan ikut masa kite ade kat rumah (setiap kali servis dia akan tunjuk bukti = air warna karat/hitam pekat likat setelah mencuci air dr sumbernya sebelum masuk ke tubuh kita) selamat dan bersih sekali...
  8. Khidmat SMS pun dapat.. setiap kali servis siap dilakukan..
Coway Water Purifier Petit
Notification Text Message from Coway
Untuk pertanyaan lanjut sila hubungi Kakak Cody saya, Kak Siti, 0109632923...

4 comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget