Doa Anak Soleh

"Ya Allah Ampunkan lah dosa kami dan dosa kedua ibubapa kami dan kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihani kami sewaktu kami masih kecil.. Amiinn ya Allah..."

01 October 2014

Suka dengan Jualan Puspanita

Assalamualaikum...

Untung keje kat site gomen ni... Sebab setiap hujung bulan atau hari dpt gaji je mesti ada jualan Puspanita... Peniaga2 akan byar sewa kepada jabatan berkenaan untuk tapak berniaga... Booth akan bukak dari pukul 11pg hingga 3 ptg cm tu... Untuk akhir bln sept ni, saya pegi jualan dekat Accountant General (AG)... Klu makanan tu kejap je habis sbb mmg sedap n murah harganya... Macam semalam pukul 1 cm tu murtabak dia dah habis...Hari ni beli belah lagi.. Beli nasi arab, blouse n tudung bawal...


Berapa habis? hhmmm jangan risau... sebab harga memang berbaloi2... Nasi arab tu sy beli 3 dpt RM40 sahaja... satu dia jual RM15..


Sedap x? X cuba lagi.. Tapi, td mmg ramai regular customer yg beli.. so InsyaAllah sedap.. untuk raya haji ni..sesuai masak untuk tetamu..

Blouse.. hanya RM20.00... kain selesa lembut n sejuk... saiz M..


Corak tu bese-bese je n base warna putih.. Suka putih sbb default huhu...

Tudung bawal... paling best... hanya RM5...


Murah kan... yes mcm harga Jalan TAR.. muahahaha.. Ni warna royal blue n x de lg warna ni dlm koleksi bawal saya..

...bila la nak cuba2 pakai shawl... hmmm td ada berkenan shawl glitter RM50 utk dua helai.. ok dah harga tu.. tp pk sy pakai ke shawl... geram je tgk org lain pki...

4 comments :

  1. Akak pun tak pandai pakai shawl. Beli, pakai sekali dua lepas tu balik tudung biasa :)
    Tudung bawal tu murahhhhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klakar lah k.Farrah ni.
      Akak, tengok tuto kat YouTube senang faham.

      Delete
  2. Ok pe blouse tu.
    Cantik..
    Bawal pun cantik.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget